website

Over ons

Welkom bij LuxeKoffiemachines.nl, waar passie voor koffie en expertise samenkomen! Wij zijn begonnen dankzij Tom de Bruijn, een gepassioneerde koffieliefhebber met een missie om de beste espressomachines rechtstreeks naar jou te brengen.

Tom begon zijn koffie-avontuur met een simpele liefde voor koffie, maar dit groeide uit tot een zoektocht naar de perfecte kop. Met LuxeKoffiemachines.nl wil hij die perfectie binnen handbereik brengen voor iedereen die op zoek is om zelf heerlijke espresso’s te maken.

Onze machines worden zorgvuldig geselecteerd en komen rechtstreeks van de leverancier, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Bij ons vind je alleen de beste merken en modellen, zorgvuldig gekozen om aan al jouw koffiewensen te voldoen.

Of je nu een thuisbarista bent die streeft naar heerlijke espresso’s, of een professional die een indrukwekkende koffiehoek wil creëren op kantoor, bij LuxeKoffiemachines.nl vind je precies wat je nodig hebt.

We zijn er trots op om jou te verwelkomen in onze wereld van hoogwaardige koffiemachines. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen door de opties die we te bieden hebben. Bij LuxeKoffiemachines.nl is elke kop koffie een nieuwe kans om te genieten van pure perfectie.

Opmerking die je aan ons wilt doorgeven bij je bestelling
Kortingscode toevoegen

Wat zoek je?

Populaire Zoekopdrachten:  La Marzocco  Sanremo  Linea Mini  Linea Micra