website

Garantie

We staan achter de kwaliteit van onze producten en streven ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom willen we transparant zijn over onze garantievoorwaarden.

De garantieperioden worden duidelijk vermeld op alle productpagina's, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij je aankoop. We streven ernaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je espressomachine.

Houd er rekening mee dat de garantie kan vervallen als:

  • Er kalkophoping optreedt in of rond het watercircuit van de espressomachine. We raden aan om zacht of gefilterd water te gebruiken om kalkvorming te verminderen. Het regelmatig ontkalken van de machine zal de levensduur ervan verlengen en zorgen voor meer plezier bij het gebruik.
  • Het door de fabrikant aanbevolen onderhoudsschema en -procedures niet worden gevolgd.
  • Het product wordt gebruikt voor een ander doel dan aangegeven door de fabrikant (bijvoorbeeld commercieel gebruik van een product bedoeld voor thuisgebruik).
  • Er sprake is van nalatigheid van de gebruiker (bijvoorbeeld verkeerde montage van onderdelen, onjuiste opslag, enzovoort).

Mocht je nog vragen hebben over onze garantievoorwaarden of een beroep willen doen op de garantie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij LuxeKoffiemachines.nl.

Opmerking die je aan ons wilt doorgeven bij je bestelling
Kortingscode toevoegen

Wat zoek je?

Populaire Zoekopdrachten:  La Marzocco  Sanremo  Linea Mini  Linea Micra